Door beperkingen of een hogere leeftijd hebben velen het wat moeilijker om zich te verplaatsen. Daarom bieden wij een oplossing op maat. Wij vervoeren met onze aangepaste voertuigen zowel jonge mensen met een beperking als zorgbehoevende senioren.

De vervoersdienst Link 58 heeft ruim zeven jaar ervaring. We zijn in mei 2009 gestart ter ondersteuning van het woonzorgcentrum Sint-Vincentius, het dagcentrum De Kim en de assistentiewoningen Hof Ter Linden. Deze bijzondere historiek zorgt dat we goed aanvoelen hoe mensen uit deze doelgroep veilig kunnen worden vervoerd én begeleid. Zo kan je met Link 58 bijvoorbeeld boodschappen doen, een doktersconsultatie, familiebezoek, enz. We richten ons tot inwoners van Ardooie, Koolskamp en randgemeenten. We rijden elke dag behalve op zon- en feestdagen, zowel zittend als rolwagenvervoer. Er is steeds overleg mogelijk om buiten de normale werkuren van 8u tot 18u te helpen.

Onze ‘Link’ staat voor de verbondenheid met zij die behoefte hebben aan meer mobiliteit uit noodzaak of om er even tussenuit te zijn. Onze chauffeurs hebben een sociale contactsleutel om mensen bewegingsvrijheid te schenken !  ‘58’ verwijst naar ons huisnummer in de Kortrijksestraat te Ardooie.

De verplaatsingstijd wordt betaald met dienstencheques. De kilometers worden aangerekend aan 0,50 € per kilometer. Indien nodig adviseren we bij de aanvraagprocedure voor de dienstencheques.

Hartelijke ontmoetingen zijn dé lichtgevende momenten waartoe Link 58 graag een steentje bijdraagt. Droomt u er al langer van om een vriend of familielid een warm bezoek te brengen ?  Geef ons dan zeker een seintje en wij brengen u er met veel plezier naartoe.

Onze chauffeurs staan graag voor u klaar want ze hebben de sociale contactsleutel in handen om u bewegingsvrijheid te schenken. Als medewerker van Link 58 staan we klaar om ons positief in te zetten in dienst van al onze Link58-klanten.

Uitgaan, mensen ontmoeten, elkaar verstaan. Eerst een rit bestellen en dan de chauffeur mijn verhaal vertellen. Altijd alert, steeds een helpende hand. Het vervoer met een (h)echte band (A.B.)